Рамез Сааде е Изпълнителен Директор на Platinum Europe, част

...
  Рамез Сааде е Изпълнителен Директор на Platinum Europe, част
Коментари Харесай

Международен инвеститор: Недвижимият имот остава сигурна инвестиция, не чакайте

   Рамез Сааде е Изпълнителен Директор на Platinum Europe, част от интернационалната компания за развиване на недвижими парцели Platinum Invest Holding, която остава отпечатък в Пловдив през последните пет години. Въпреки световните провокации като Covid, инфлация и спора в Украйна, Platinum Europe поддържа непоклатимост и реализира триумф на локалния пазар. 
Прочетете още
Първата постройка на компанията в България - се намира в Пловдив. Бутиковият комплекс се намира на метри от Гребния канал с впечатляваща панорама към най- огромното водно оборудване в страната, обединява  енергоефективна постройка с първокласно изпълнени общи елементи, вътрешен двор с детска площадка, под земята паркинг.   Platinum Invest Holding има зад тила си десетки осъществени планове на жилищни здания от най - висок клас.  

- Как наподобява пазара за парцели в Пловдив през погледа на интернационалния вложител?

- Ентусиазирани сме от достиженията си в Пловдив. Въпреки световните провокации, пазарът на недвижими парцели тук остава постоянен и даже пораства. Нашата съществена цел през последните пет години беше да разберем локалния пазар, да създадем връзки и да създадем дипломиран екип. С тези достижения в този момент планираме уголемение, както в Пловдив, по този начин и в други български градове.

 

-  Какви са настоящите ви проекти в България и съответно в Пловдив?

- Нашият план Regatta Park West, получи  няколко награди и бе извънредно издирван от клиентите, което ни подтикна да стартираме още три плана под марката на Regatta. Най-новият от тях,   беше стартиран преди месец и предлага същия дизайн като Regatta Park West, само че с добавени функционалности. В идващите 6 месеца чакаме да стартираме още 2 нови плана.

-  Можете ли да ни разкажете повече за Regatta Home? И какво го отличава от Regatta Park West?

- Regatta Home продължава сполучливо развиването на Regatta Park West, запазвайки неговия дух с спомагателни функционалности. Местоположението е изключително; подпада в зона с ниско строителство, а в съседство има единствено къщи. Той също е покрай Гребната база, само че в по-зелена и спокойна среда. Тук дворът е три пъти  по- голям този на Regatta Park West, достигайки 1500 кв.м., а добавихме и външна подготвителна зона, обща зона за барбекю и камина. Освен това, планът включва първокласна бизнес лаундж зона, извънредно за притежателите на жилища, изцяло обзаведена и оборудвана за работа и срещи.

-  Има ли противоположна връзка от клиенти, които закупиха жилища в Regatta Park West?

- Отделът ни по продажби и маркетинг постоянно поддържа връзка с клиентите, и противоположната връзка е извънредно позитивна. Клиентите са удовлетворени от избора си, което се отразява в интереса им да притеглят другари и семейство да закупят в бъдещите ни планове. Някои клиенти от Regatta Park West към този момент резервираха жилища в , и аз съм доста благополучен за това.

-  Какво прави вашите планове изключителни и за какво хората би трябвало да избират Platinum Projects пред другите?

- Предпочитам да не съпоставям планове, само че някои основни моменти вършат нашите планове привлекателни. Нашата интернационална и местна история на достижения, висококачествени материали, които елементарно могат да се видят при обиколка на нашите изпълнени планове, привлекателни схеми за заплащане, които демонстрират нашата взаимозависимост от потребителските вземания и финансова непоклатимост, както и нашият блян към непрекъснато рационализиране са фактори, които ни вършат разнообразни.

-  Очаквате ли промени в цените на парцелите, ще забележим ли " изстудяване " на пазара?

- Твърдата стопанска система на България и непрекъснатото предпочитание на хората тук да имат недвижими парцели (като на никое място другаде, българите обичат да купуват и имат активи) ни вършат уверени в стабилността на пазара. Спомням си, че ми зададохте същия въпрос преди 3 години, и моят отговор беше представен от Уил Роджърс: " Не чакайте да купите неподвижен парцел. Купете неподвижен парцел и чакайте. " Днес ви споделям, че недвижимият парцел остава несъмнено капиталово решение, и призоваваме хората да не чакат, а да купуват и чакат, до момента в който пазарът в България продължава да процъфтява.



За повече информация за настоящи и бъдещи планове, посетете.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР